Meyer

Kwaliteit tot in de kleinste details

De traditionele, handmatige kleermakerij is momenteel in heel veel sectoren vervangen door machinale procedures. Met de hand of machinaal - wij vinden zorgvuldige, hoogwaardige verwerking erg belangrijk.

Wat bijzonder goed moet worden, nemen we zelf in de hand

We weten precies waar onze broeken vandaan komen - en hoe ze gemaakt worden. Ze komen namelijk uitsluitend uit ons eigen Europese Productiecentrum.

Onze eigen Europese productie

In de buurt van Kronstadt in Roemenië ontstaan de broeken van MEYER - al ruim 25 jaar. Door de productie uit eigen hand hebben we duidelijk meer invloed op alle processen, die zorgen voor de kwaliteit van de broek. Vooral bij de speciale details in de verwerking, zoals de semisartoriale productiekwaliteit van de nieuwe EXCLUSIVE-lijn, vinden wij dat belangrijk. Bovendien controleren wij waar onze stoffen en bestanddelen vandaan komen. Zo halen wij onze bovenstoffen uitsluitend van gerenommeerde Europese wevers. Ook onze uitgekozen bestanddelen (knopen, ritssluitingen, garen etc.) komen uit Europa. De broeken van MEYER - ontwikkeld in Duitsland, vervaardigd in onze eigen  FAIRTRADE-gecertificeerde productie in Europa.